Banken

  De bank is het meest opvallende meubel in uw woonkamer. Mede bepalend voor de sfeer die uw interieur uitstraalt. Daarnaast heeft een bank natuurlijk een erg belangrijke functie. Een bank is dus een meubel wat extra aandacht verdient en waarbij een vakkundig advies voor aankoop meer dan wenselijk is. Of u nu namelijk kiest voor een rechte 2-zitter, een bank met lounge gedeelte of een grote hoekbank, er zijn meer afwegingen zoals: de bekleding, de vulling, de zithoogte en -diepte en de afwerking.

  Collectie van topmerken
  Wij hebben zeer veel designbanken in de collectie van topmerken als LeoluxRolf BenzLabelGelderlandde SedeArtifortMontisFSMJori en Pode, zodat u het ultieme comfort zelf kunt ervaren! Weet u al naar welke bank uw voorkeur uitgaat? Dan kunnen wij u direct een mooie offerte aanbieden! Ook hebben wij meerdere designbanken op voorraad en scherp geprijsd. Koop direct online en profiteer van grote kortingen en een snelle levering!

  347 gevonden artikelen

  347 gevonden artikelen

  Banken van top design merken

  Berden is een familiebedrijf met ruim 115 jaar ervaring in de dynamische wereld van design meubelen. Als geen ander weten onze specialisten u te adviseren over trends en tijdloos design. In onze met zorg samengestelde collectie design merken vindt u gegarandeerd een kwaliteitsbank die past bij uw stijl en interieur. Bekijk hier ons merkenoverzicht.

  Ruime voorraad banken

  Een selectie uit onze voorraad banken:


  Offerte - Laagste Prijs Garantie

  Berden biedt de laagste prijs garantie! Vraag naar meer informatie over de voorwaarden via: +31 (0)77 - 358 0668.
  Heeft u reeds een keuze gemaakt qua uitvoering, afmetingen en bekleding? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat en een scherp prijsvoorstel!

  Dankzij onze jarenlange goede relaties met leveranciers hebben wij voor onze klanten uitstekende voorwaarden bedongen. Profiteer van vele voordelen bestel online bij Berden.

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn