Bankstellen

  Bekijk onze collectie bankstellen van de beste design merken. De belangrijkste functie van een bankstel is comfortabel zitten, in de meeste gevallen in een woonkamer maar dit kan natuurlijk ook een wachtkamer zijn. De eisen aan een bankstel zijn per persoon verschillend, waar de een meer geniet van een zachte donsvulling prefereert een ander een wat hardere en actieve zit. Sommige geven de voorkeur aan een mooie stof terwijl de ander kiest voor een open lederkwaliteit. Onze bankstellen zijn veelal modulair en verkrijgbaar in een breed scala aan stof- en lederkwaliteiten. 

  Populaire bankstellen

  Sommige bankstellen hebben inmiddels een status als design icoon verworven. Enkele voorbeelden hiervan zijn: de Cassina LC2 bank, de DS-450 van de Sede, de Vitra Polder sofa, de Gelderland 4800 bank en de Montis Axel bank.

  336 gevonden artikelen

  336 gevonden artikelen

  Design bankstel, hoekbank of 2,5-zits?

  Bij het maken van een keuze voor een bankstel worden er veel opties overwogen. Allereerst is er de afmeting; wordt het een rechte bank, een rechte bank met chaise longue of een hoekbank. Welke zithoogte is comfortabel voor uw lengte? Kiest u voor een hoge rug en een hoge armleuning of juist niet? Misschien wilt u graag een hoofdsteun of een voetensteun. Of juist een bijpassende hocker. Gaat uw voorkeur uit naar een stoffen bekleding van kwaliteitsleveranciers als Kvadrat en De Ploeg of kiest u voor een lederkwaliteit. En dan voor een open ledersoort of een bewerkt analine leder welke gemakkelijk te onderhouden is?

  Bij de aankoop van een bankstel worden er veel beslissingen genomen. Laat de garantie op kwaliteit en design in onze collectie een geruststelling zijn! Verder helpen wij u graag tijdens uw aankoopproces en kunt u bij ons terecht voor stof- en lederstalen, advies en een mooi voorstel!

  Uw bankstel online bestellen

  Hoewel de aankoop van een bankstel meestal niet over een nacht ijs gaat kan het natuurlijk zo zijn dat u precies weet wat u wilt. Bekijk dan onze collectie topmerken met designklassiekers als de Vitra Polder sofa en de Cassina Utrecht bank. Zelfs klassiekers als het de Sede DS-450 bankstel en het Rolf Benz 322 bankstel kunnen wij direct uit voorraad leveren. Bestel ze gemakkelijk Online en profiteer van ruime kortingen!

  Advies

  Voor vragen, advies, offerte aanvragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze Klantenservice: +31(0) 77 - 358 0668. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn