B&B Italia Charles bed

Het B&B Italia Charles bed is een elegant en tijdloos ontwerp

  • Een heerlijk comfort en een mooi design gecombineerd
  • Mooi aan te vullen met andere producten uit de Charles collectie van B&B Italia
  • In vele verschillende uitvoeringen leverbaar, waardoor er altijd wel een geschikt bed voor u tussen zit

€ 0,00
Vanaf € 4.291,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Charles bed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
B&B Italia Charles bed

Designer Antonio Citterio

Van woonkamer tot slaapkamer; met de Charles collectie van B&B Italia kunt u uw inrichting in uw gehele huis totaal op elkaar afstemmen. Neem bijvoorbeeld het heerlijke Charles bed en droom weg met luxe en comfort.

Het design van het B&B Italia Charles bed

De Charles collectie, ontworpen door Antonio Citterio, is in één woord de omschrijven: eenvoudig. Eigen doet dat de collectie te kort, want in die eenvoud zit zoveel meer. Zo is de collectie te herkennen aan de elegante L-vormige poten die een extra demensie toevoegen aan het bed. Bovendien is het bed zeer comfortabel en verkrijgbaar in een scala aan exclusieve leer- en stofsoorten van B&B Italia. Ook zijn de poten, van aluminium, in 3 verschillende afwerkingen uitvoerbaar én kunt u ook kiezen voor 2 poten en 2 wielen, waardoor het bed eenvoudig te verplaatsen is. De Charles is in maar liefst 9 afmetingen verkrijgbaar. Zo is er voor iedereen een perfect bed te creëren.

Meer weten over de verschillende uitvoeringen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Artikelnummer273149
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^