Interlübke Izzy bed

Geniet van talloze opties met het Izzy bed van Interlübke!

  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Keuze uit diverse hoofdborden
  • Comfortabele bekleding
  • Aankoppelbare tafel optioneel

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Interlübke Izzy bed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Het Interlübke Izzy bed is een prachtig meubel met meerdere functies dan je in eerste instantie ziet. Bij het ontwerpen van aan goed bed is het cruciaal om te onthouden waar het echt om draait: een goede nachtrust. Dat is waarom Izzy het perfecte bedsysteem is. Het zelfdragende onderstel past op alle inzetbodemsystemen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Er zijn verschillende hoogtes en materiaaldiktes beschikbaar, en je kunt kiezen of je wel of geen opbergvak aan het voeteneinde van het bed wilt. Maar wat dacht je van achtergrondverlichting? Kabelbeheer? Een uitneembare vulling in het hoofdeinde? Wil je dat je bed zweeft of juist op pootjes of een voetstuk staat? Misschien wil je zelfs een tafel eraan koppelen of kleppen om alles netjes op te bergen? Wat je ook wilt, Izzy biedt talloze keuzes!

Voor meer informatie neem je vrijblijvend contact op met een van onze specialisten!

Artikelnummer336681
Interlübke

Interlübke

Durf, vrijheid en plezier. Dat zijn de drie sleutelwoorden voor deze in 1937 opgerichte meubelfabriek. Interlübke durft het aan om minimalistisch design met een tijdloze uitstraling te maken. Vrijheid betekent voor hen eenvoud omarmen en veelheid bieden. Plezier is voor Interlübke de passie voor oprecht Duits vakmanschap.

Christoph Kümmel

Christoph Kümmel

Christoph Kümmel is een ontwerper die graag de spanning opzoekt. In zijn ontwerpen zoekt hij het liefst het spanningsveld op tussen traditie en modernisme. Hij onderscheidt zich door zijn geavanceerde oog voor combinaties van design en technologie.

^