Auping Cloud dekbed

Het Auping Cloud dekbed is van premium kwaliteit!

  • Gemaakt van 100% Mazurisch ganzendons
  • Geschikt voor mensen met allergieën
  • Biedt een optimale ventilatie
  • Verkrijgbaar als zomer-, lente-/herfst- en 4-seizoenendekbed

€ 399,00
Vanaf € 399,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Auping Cloud dekbed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Een premium dekbed van Mazurisch ganzendons. Dit materiaal biedt een geweldige ventilatie en zorgt ervoor dat je 's nachts heerlijk koel blijft. Het dekbed voelt licht aan en zweeft bijna om je lichaam heen. De buitenkant is van organisch katoen dat ervoor zorgt dat er geen dons los komt. Daarom is Cloud zeer geschikt voor mensen met allergieën.

Cloud is verkrijgbaar in drie verschillende varianten:

  • Het Cloud zomerdekbed: Dit dekbed geeft een heerlijk koel gevoel tijdens de warme maanden. Het materiaal is extreem ventilerend en voelt luchtig aan.
  • Het Cloud lente-/herfstdekbed: Dit dekbed geeft het gevoel alsof je onder een wolk slaapt. Het is een licht en luchtig dekbed die perfect is voor warme slapers.
  • Het Cloud 4-seizoenen dekbed: Dit dekbed bestaat uit twee delen die gemakkelijk van elkaar los geknoopt kunnen worden. Het deken bestaat uit een zomer- en een lente-/herfstdekbed.

Artikelnummer328202
Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar is Auping dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. En dat is niet zonder reden. Het uit Deventer afkomstige bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is.

^