Auping Dew kussen

Het Auping Dew kussen geeft de perfecte nachtrust!

  • Hoofdkussen met een stevig en warm gevoel
  • Hypoallergeen
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

€ 89,00
Vanaf € 89,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Auping Dew kussen
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Auping Dew kussen

Een stevig hoofdkussen om heerlijk op te schudden: het Auping Dew kussen is het ideale veerkrachtige kussen. Dit kussen geeft het gevoel alsof je een donzen kussen slaapt. Dit kussen kan gevormd worden naar wens en de stevigheid is gemakkelijk aan te passen dankzij de vulopening.

Auping Dew is gemaakt van polyester vezels en dit maakt dat het kussen warm en stevig aanvoelt. Slaap je vooral op je rug of zij, dan is dit kussen de perfect keuze. Daarnaast is dit Auping Dew kussen ideaal voor wanneer je allergisch bent voor huisstofmijt of last hebt van andere allergieën.

Afmetingen:

60 x 40 cm

60 x 70 cm

Artikelnummer327564
Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar is Auping dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. En dat is niet zonder reden. Het uit Deventer afkomstige bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is.

^