Silvana Support Groen kussen

Het Silvana Support Groen (voorheen Larimar) is een extra stevig en ondersteunend hoofdkussen

  • Voor een extra stevige ondersteuning
  • Voorzien van neksteun en schoudercontour
  • Bijzonder elastisch en ventilerend
  • Verkrijgbaar in drie formaten

€ 120,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Silvana Support Groen kussen
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Silvana Support Groen kussen

Het Support Groen kussen (voorheen Larimar) is het stevigste kussen uit de Silvana Support collectie. Dit kussen is zeer geschikt voor op een stevig matras en als u groter dan gemiddeld van postuur bent. De Larimar is ook een goed alternatief voor als u op uw zij slaapt. Het kussen is voorzien van een neksteun van extra zacht Vita Talalay latex. Dit materiaal is bijzonder elastisch en ventilerend. Daarnaast draagt de schoudercontour bij aan een perfecte aansluiting van de schouders op het kussen. De bovenvakken van het Larimar kussen zijn gevuld met Vita Talalay latex sticks wat zorgt voor een hoogwaardig, soepel en goed ventilerend kussend. De buitenkant is gemaakt van 100% katoen. Het kussen is Aegis behandeld waardoor het huisstofmijt-, schimmel- en bacteriewerend is.

Silvana Support kussens

De Silvana Support collectie bestaat uit nek ondersteunende hoofdkussens die ontwikkeld zijn in samenwerking met fysiotherapeuten. De kussens zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en ondersteunen uw lichaam optimaal. De Silvana Support kussens zijn verkrijgbaar in zes verschillende varianten, van extra zacht tot extra stevig. Daarnaast is er ook een extra smal uitvoering uitgebracht. Kortom, er is voor iedereen een geschikt Silvana Support kussen.

Afmetingen

60 x 70 cm
50 x 70 cm
60 x 60 cm

Artikelnummer291772
Silvana

Silvana

Bijna 40 jaar geleden begon Silvana met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. Het eerste innovatieve hoofdkussen werd in 1983 ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. In de jaren daaropvolgend breidde het bedrijf het assortiment hoofdkussens flink uit. De afgelopen jaren heeft Silvana ook dekbedden toegevoegd.

^