Berden uit de kunst!

  Wie zegt dat kunst saai of moeilijk is? Niet bij ons! Een mooi design meubel op zichzelf staand als kunstwerk kan, maar natuurlijk ook een stukje échte kunst voor de liefhebber, zoals een schilderij of een mooi beeld. Daarvoor werken we samen met onze gespecialiseerde kunstpartner, Ptah Kunstadvies. Hieronder vertellen we je graag meer over Berden uit de kunst. 

  Ptah kunstadvies


  Designmeubelen als kunstobject

  Designmeubelen kunnen ware kunstwerken zijn. Ze maken jouw interieur anders dan de standaard, omdat ze nét wat anders zijn vormgegeven dan de standaard meubels. Wat dacht je van een fauteuil die helemaal uit glas bestaat? Of een prachtige fauteuil als ode aan de bekende Nederlandse kunstenaar Piet Mondriaan? Artifort Ribbon fauteuil

  We hebben enkele van onze kunstwerken voor je uitgelicht, zoals bijvoorbeeld de Artifort Ribbon fauteuil, een prachtig stukje kunst voor in jouw interieur, die ook nog eens een heerlijk zitcomfort heeft. Of de bijzondere B&B Italia Crinoline tuinstoel, een bijzonder kunststuk voor in jouw tuin.

  Nieuwsgierig geworden naar meer?
  ▶ Bekijk dan deze prachtige kunstwerken


  Kunstenaars in de wereld van designmeubelen

  Achille CastgioniDe wereld van design meubelen heeft al vele top designers voortgebracht. Designers die zich eigenlijk ook wel echte kunstenaars mogen noemen. Veel van hun beroemde ontwerpen hebben prijzen gewonnen of zijn te bewonderen in verschillende musea, zoals het Centre Pompidou in Parijs of het Museum of Modern Art in New York. 

  We hebben een aantal kunstenaars voor je op een rijtje gezet. 

  • Pierre Paulin
  • Achille Castiglioni
  • Charles & Ray Eames
  • Jan des Bouvrie
  • Gerrit Rietveld
  • Le Corbusier
  • Antonio Citterio
  • Hella Jongerius
  • Ludwig Mies van der Rohe

  Meer weten over deze bijzondere kunstenaars?
  ▶ Lees hier meer informatie.


  Kunst bij je thuis

  Ben je op zoek naar een écht kunstwerk voor bij je thuis, zoals een mooi schilderij aan de muur of een fraai beeld voor in de huiskamer? Dan hebben we bij Berden de ideale partner voor je in huis! 

  Ramona Nieuwenhuisen
  Kunst: Ramona Nieuwenhuisen. 

  We hebben namelijk al een jarenlange, goede samenwerking met onze gespecialiseerde kunstpartner Ptah Kunstadvies. Zij weten als geen ander dat kunst een mooie toegevoegde waarde kan hebben in jouw huis. Het maakt een interieur persoonlijk, omdat het hier echt gaat om je eigen unieke smaak. We zijn er dan ook trots op dat deze specialist alle kunstcollecties in onze woonwinkels verzorgt.

  In onze woonwinkels vind je de kunstwerken van onder andere onderstaande kunstenaars. 

   

  Aanmelden voor Ptah Kunstadvies?
  ▶ Kunst is natuurlijk heel persoonlijk, maar door de verscheidenheid aan objecten, is het soms een hele uitdaging zelf een keuze te maken. Het is daarom mogelijk om je aan te melden voor persoonlijk kunstadvies van Ptah. Zij kunnen je helpen om tot het perfecte kunstwerk te vinden voor jou. Meld je hier aan of stuur een mail naar info@berden.nl

  Lees hier meer over onze kunstpartner Ptah Kunstadvies en de kunstenaars die in onze woonwinkels te bewonderen zijn. 

  Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie. 

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn