Bert Plantagie

  Bert Plantagie is begin 2000 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendere merken binnen de meubelbranche. Bert Plantagie is een oer-Hollands merk met kwaliteitsmeubelen. Sinds het begin timmert het merk hard aan de weg; en met succes! Met haar fauteuils, stoelen, kasten en tafels spreekt Bert Plantagie een breed publiek aan; in binnen- en buitenland. Bekende designers zoals Roderick Vos en Stefan Steenkist weten telkens weer een tijdloze en stijlvolle collectie te presenteren.

  Bert Plantagie werd oorsprongelijk opgericht in 1958, toen nog onder de naam Smit Stalen Meubelen. Smit Meubelen hield zich vooral bezig met het ontwerpen van kampeer- en tuinmeubelen. In de jaren 80 begon Smits zich te richten op meubilair voor vakantieparken zoals Center Parcs en Duinrell. Bij overname van Bert Plantagie werden de pijlen met name op de consumentenmarkt gericht. 

  107 gevonden artikelen

  107 gevonden artikelen

  Bert Plantagie kenmerken

  Bert Plantagie staat voor Water, Vuur, Aarde, Lucht en ‘The fifth element’. Bert Plantagie kiest voor basisontwerpen met respect voor de natuur. Verantwoorde, pure materialen zoals massief hout, roestvrij staal en hoogwaardige stoffen en leder voeren de boventoon. Een relatief nieuw concept is ‘Make it yours’. Dit zijn eetkamerstoelen die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Wilt u vierkante pootjes of liever rond? Met armleuning, zonder armleuning, verstelbaar of niet? Daarnaast biedt Bert Plantagie de gelegenheid om met kleur een persoonlijk interieur te creëren. Bert Planatgie heeft vier moodboards geïntroduceerd waarmee iedereen zelf een evenwichtig, smaakvol en altijd uniek interieur kan samenstellen.

  Bert Plantagie Studio's

  Bert Plantagie heeft diverse studio's in Nederland in Limburg staan er 3 zeer mooie studio's gepresenteerd bij Berden Wonen. Wij hebben in zowel Heerlen, Sittard als Venlo een zeer mooie ruimte waarin de collectie gepresenteerd wordt. Bert Plantagie is een van de sterke partners van Berden Wonen! In de Berden vestigingen in Venlo, Sittard en Heerlen wordt een uitgebreid assortiment gepresenteerd van prachtige Bert Plantagie stoelen, tafels, banken en fauteuils! Onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Daarnaast kunnen zij u alles vertellen over de toppers van Bert Plantagie, zoals Blake, Duo, James en Bolero.;

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn