Brand van Egmond Crystal Waters Cigar hanglamp

De Crystal Waters Cigar hanglamp straalt een en al luxe uit!

  • Een sigaarvormige sculptuur vervaardigd uit staal
  • Vele lampjes zijn verwerkt tussen de staaldraden
  • Creëert een prachtig spel van licht en schaduw
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen

Op dit moment uit voorraad leverbaar: Crystal Waters Cigar hanglamp, 200 x 55 x 30 cm, nikkel finish. Bestel direct online!

€ 4.840,00
Vanaf € 4.840,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brand van Egmond Crystal Waters Cigar hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Brand van Egmond Crystal Waters Cigar hanglamp

Designer William Brand

De Crystal Waters Cigar hanglamp straalt een en al luxe uit. De lamp is vervaardigd uit 130 cm lange staaldraden in nikkel. De draden vormen samen een sigaarvormige sculptuur. Diverse lampjes zijn verwerkt tussen de spiegelende nikkelen draden waardoor er een prachtig spel van licht en schaduw ontstaat. De hanglamp is door zijn tijdloze schoonheid toepasbaar in zowel een klassiek- als hedendaags interieur.

De Crystal Waters lamp is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Maatwerk is ook mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Brand van Egmond verlichting

Iedere lamp uit de Brand van Egmond collectie is handgemaakt door opgeleide specialisten. Hierdoor is elk lichtsculptuur uniek en voorzien van een eigen nummer en een echtheidscertificaat.

Artikelnummer303192
Brand van Egmond

Brand van Egmond

Sinds 1989 ontwerpt en vervaardigt het Nederlandse bedrijf Brand van Egmond prachtige lichtsculpturen en designverlichting. Ieder product is handgemaakt en uniek, het resultaat is een gevarieerde en bijzondere collectie. Brand van Egmond creëert regelmatig op maat gemaakte lichtsculpturen voor bedrijven als Louis Vuitton en Chopard.

^