Brand van Egmond Louise hanglamp

  • In verschillende uitvoeringen verkrijgbaar
  • Luxe uitstraling door gebruik van rijke materialen
  • Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

€ 1.694,00
Vanaf € 1.694,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brand van Egmond Louise hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Brand van Egmond Louise hanglamp

Design: William Brand

Zoals we bijna alle ontwerpen van William Brand kennen, laat ook de Louise haar chaotische eigenschappen zien. De eenvoudige armatuur in combinatie met de verchillende kleuren en hoogtes geven de lamp een speels effect.
Het armatuur wordt standaard uitgevoerd in burnished brass en voor de lantaars kunt u kiezen uit 4 verschillende kleuren; brons, helder gesatineerd, grijs en iridiserend.

De Louise hanglamp is verkrijgbaar in een aantal afmetingen:
Ø22 x H36 cm
Ø60 x H70 cm
Ø60 x H78 cm
Ø60 x H105 cm
Ø60 x H205 cm

Artikelnummer314261
Brand van Egmond

Brand van Egmond

Sinds 1989 ontwerpt en vervaardigt het Nederlandse bedrijf Brand van Egmond prachtige lichtsculpturen en designverlichting. Ieder product is handgemaakt en uniek, het resultaat is een gevarieerde en bijzondere collectie. Brand van Egmond creëert regelmatig op maat gemaakte lichtsculpturen voor bedrijven als Louis Vuitton en Chopard.

^