Brokis Big One hanglamp

De Big One hanglamp heeft een eenvoudig, maar doordacht design.

  • Voorzien van een matte kern
  • Designverlichting van Brokis
  • Uitvoerbaar in diverse kleuren en afmetingen

€ 1.923,00
Vanaf € 1.923,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Big One hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Brokis Big One hanglamp

Design: Lucie Koldova

Een lamp van een groot formaat met een matte kern. Ontwerper Lucie Koldova brengt zachte poëzie, eenvoud en zuiverheid in evenwicht met het design van de Big One hanglamp. De kern lijkt in het grote lichaam te zweven.

Het buitenste glas is uitvoerbaar in transparant glas of met een rookgrijze kleur. Het binnenglas heeft een matte afwerking en is verkrijgbaar in rookgrijs, rood, lichtroze en triplex opaal. Big One is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen.

Artikelnummer 328067
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

^