Brokis Muffin hanglamp

De prachtige Muffin hanglamp!

  • Moderne designverlichting van Brokis
  • Verschillende varianten mogelijk
  • Gemaakt van handgeblazen glas en hout

€ 1.217,00
Vanaf € 1.217,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Muffin hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Lucie Koldova & Dan Yeffet

De Muffin hanglamp bestaat uit een prachtige combinatie van geblazen glas en hout. Het ontwerp brengt het vakmanschap en de kwaliteit naar voren.

De Brokis Muffin is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen. Voor het glas kan er gekozen worden uit transparant, bruin, amber, cognac en opaal in heldere of triplex afwerking. De basis van de lamp is verkrijgbaar in Europees eiken of Amerikaans walnotenhout met diverse afwerkingen.

Artikelnummer328050
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

Dan Yeffet & Lucie Koldova

Dan Yeffet & Lucie Koldova

Dan Yeffet & Lucie Koldova zijn een design duo dat samen verschillende verlichtingsmodellen hebben ontworpen voor het designmerk Brokis.

^