Brokis Shadows hanglamp

De Shadows hanglampen combineren tijdloos en elegantie!

  • Designverlichting van Brokis
  • Verkrijgbaar als losse lampen of set
  • In diverse kleuren mogelijk

€ 530,00
Vanaf € 530,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Shadows hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Lucie Koldova & Dan Yeffet

Shadows is gebaseerd op de befaamde, tijdloze lampen die in Franse ateliers vaak te vinden zijn. De combinatie van geblazen glas, handgemaakt hout en klassiek design heeft zich geresulteerd in dit elegante en stoere design.

De collectie bestaat uit vier verschillende hanglampen en vier verschillende sets. Deze sets zijn voorzien van meerdere Shadows in diverse vormen. De hanglamp is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen.

Design: Lucie Koldova & Dan Yeffet

Shadows is een hommage aan de bekende, klassieke lampen die in Franse ateliers te vinden zijn. Een combinatie van handgemaakt hout en mond geblazen glas vormt een tijdloos en elegant design.

De collectie bestaat uit vier verschillende hanglampen, ieder in zijn eigen chique vorm. Ook is Shadows verkrijgbaar als set, die zijn voorzien van meerdere Shadows. De hanglamp is uitvoerbaar in diverse kleuren en afwerkingen.

Artikelnummer328056
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

Dan Yeffet & Lucie Koldova

Dan Yeffet & Lucie Koldova

Dan Yeffet & Lucie Koldova zijn een design duo dat samen verschillende verlichtingsmodellen hebben ontworpen voor het designmerk Brokis.

^