Ferm Living Cone hanglamp donkerblauw

De Cone hanglamp van Ferm Living zorgt voor een mooie verspreiding van het licht.

  • Gepoedercoate lampenkap
  • Uniek kegelvormig design
  • Betere versreiding van het licht
  • Geschikt voor meerdere ruimtes

€ 39,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Ferm Living Cone hanglamp donkerblauw
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Ferm Living Cone hanglamp donkerblauw

De Cone hanglamp van Ferm Living is herkenbaar aan de conische vorm van de lampenkap. Door de unieke vorm ontstaat een prachtige lichtverspreiding en een uitnodigende sfeer in huis. De lamp is geschikt voor meerdere ruimtes, zo kan de lamp prima boven de eetkamertafel, maar ook in de woonkamer. Voor extra sfeer is het ook mogelijk om meerdere Cone lampen te combineren, hiermee creëer je ook meer impressie.

Artikelnummer321099
Ferm Living

Ferm Living

Volgens Ferm Living zit het leven vol met contrasten. Hiermee daagt Ferm Living zich telkens opnieuw uit. Gebaseerd op passie voor authentiek design en duidelijke functionaliteit, wordt de toekomst vorm gegeven. Met de producten afkomstig van Ferm Living willen zij je de contrasten van het leven meer in evenwicht brengen.

^