Foscarini Birdie hanglamp

De Foscarini Birdie hanglamp is een prachtige lamp die in vrijwel iedere ruimte past!

€ 271,00
Vanaf € 271,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Foscarini Birdie hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Foscarini Birdie hanglamp

Designers Ludovica en Roberto Palomba De Foscarini hanglamp Birdie is geïnspireerd op een boom met een tak. Op dit takje zat in de eerste ontwerpen een vogeltje. Die hebben ze laten uitvliegen en is inmiddels vervangen door de (optionele) dimmer. De hanglamp geeft een prettig licht, waardoor hij zeer geschikt is voor de eethoek. De lamp is vervaardigd uit onderhoudsvriendelijke materialen. U kunt kiezen uit de kleuren wit, koper en zwart. De Birdie is daarnaast ook in twee afmetingen verkrijgbaar; Grande en Piccola. Afmetingen (diameter x hoogte kap x totale lengte): Grande: Ø25 x 29 x 232,5 cm Piccola: Ø17 x 20 x 121 cm

Artikelnummer281085
Foscarini

Foscarini

In 1981 werd het Italiaanse merk Foscarini opgericht op Murano, een eilandengroep ten noordoosten van het historische centrum van Venetië dat bekend staat om zijn glaskunst. Foscarini is een gepassioneerd bedrijf dat, in samenwerking met vele ontwerpers van over de hele wereld, designlampen creëert.

^