Foscarini Le Soleil hanglamp

De Le Soleil hanglamp van Foscarini is het zonnetje in huis!

€ 740,00
Vanaf € 740,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Foscarini Le Soleil hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Foscarini Le Soleil hanglamp

Designer Vicente Garcia Jimenez

De Le Soleil hanglamp van Foscarini geeft een warm en sfeervol licht. Dit is ook al uit de naam te herleiden; u hangt het zonnetje in huis. Dankzij de bijzondere vorm van de kap wordt het licht op een prachtige wijze verspreid. De hanglamp bestaat namelijk uit zes ringen die het licht zowel omhoog als omlaag laten schijnen. De Le Soleil hanglamp is zowel individueel als in een groepje op te hangen.

De lamp is gemaakt van gelakt metaal en kunststof. Hierdoor kunt u hem eenvoudig schoon houden.

De Foscarini hanglamp is verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en aquablauw.

Afmetingen (diameter x hoogte kap x lengte kabel):

Ø62 x 43 x 170 cm

Artikelnummer281097
Foscarini

Foscarini

In 1981 werd het Italiaanse merk Foscarini opgericht op Murano, een eilandengroep ten noordoosten van het historische centrum van Venetië dat bekend staat om zijn glaskunst. Foscarini is een gepassioneerd bedrijf dat, in samenwerking met vele ontwerpers van over de hele wereld, designlampen creëert.

^