Fritz Hansen Orient hanglamp

Prachtig in zijn eenvoud; dit is de Fritz Hansen Orient hanglamp!

  • Lamp met een vloeiende, organische vormgeving
  • Lampenkap is vervaardigd uit aluminium en hout
  • Een prachtige designlamp voor in ieder interieur
  • Combineer meerdere lampen voor een speels effect

€ 349,00
Vanaf € 349,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Fritz Hansen Orient hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Fritz Hansen Orient hanglamp is oorspronkelijk ontworpen door Jo Hammerborg in 1963 en recent opnieuw uitgebracht. De lamp kenmerkt zich door een elegant scandinavisch design. De Orient is vervaardigd uit zilverkleurig aluminium in combinatie met hout. De organische lamp kenmerkt zich door vakmanschap en dat ziet u terug in de kwaliteit. De Fritz Hansen Orient hanglamp verspreidt een zacht, diffuus licht en is een prachtige toevoeging aan ieder interieur. Verkrijgbaar in drie formaten. Combineer verschillende Orient lampen voor een speels effect.

Artikelnummer298776
Fritz Hansen

Fritz Hansen

Fritz Hansen is een design merk uit Denemarken en heeft een ontwerpfilosofie dat alle producten die zij ontwerpen een doel moeten hebben. Fritz Hansen gelooft in eenvoud en minimalisme en werkt samen met individuele architecten en designers. Hedendaags en mooi design mag volgens Fritz Hansen de kwaliteit nooit in de weg staan.

^