Louis Poulsen Moser lamp

Eenvoudig en toch een blikvanger; dit is de Moser lamp van Louis Poulsen!

€ 485,00
Vanaf € 485,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Louis Poulsen Moser lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Louis Poulsen Moser lamp

De Moser lamp is vernoemd naar de gelijknamige designer Anu Moser. Dit mooie ontwerp is bestaat uit een contrast tussen het eenvoudige, witte opaalglas en de grove kabel. Deze lamp past overal; in de woonkamer, keuken, wachtruimte en kantoor!

Verkrijgbaar in de afmeting Ø185, Ø205 en Ø250 cm. De lengte van de kabel is 3 meter.

Artikelnummer283248
Louis Poulsen

Louis Poulsen

In de verlichtingswereld kun je niet ontkomen aan de naam Louis Poulsen. Het merk heeft een nauwe samenwerking met wereldwijd beroemde ontwerpers zoals Arne Jacobsen, Poul Henningsen en Verner Panton. Hierdoor heeft het Deense merk zich bewezen als een van de belangrijkste leveranciers van decoratieve en architectonische verlichting.

Anu Moser

Anu Moser

Anu Moser is een keramist uit Zweden, gespecialiseerd in restauratie van keramiek. Haar ontwerpen worden gekenmerkt door de combinatie van eenvoud, zachtheid en mooie lijnen geïnspireerd door de natuur. Haar werk wordt over de hele wereld tentoongesteld. Voor Louis Poulsen ontwierp ze een lamp die haar eigen naam draagt.

^