Louis Poulsen PH 5 Mini hanglamp

De PH 5 mini is een mooi stukje verlichtingsdesign die hetzelfde bied als zijn grotere tegenstuk de PH 5 hanglamp.

  • De PH 5 mini speelt de perfecte rol voor kleinere ruimtes met weinig plaats
  • Doormiddel van de 5 schalen in de basis van de lamp verspreid het licht op een zachte en gelijkmatige wijze
  • De lamp is beschikbaar in verschillende soorten kleuren

€ 715,00
Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Louis Poulsen PH 5 Mini roze hanglamp
€ 715,00
Louis Poulsen PH 5 Mini groen hanglamp
€ 715,00
Louis Poulsen PH 5 Mini wit hanglamp
€ 715,00
Louis Poulsen PH 5 Mini zwart hanglamp
€ 715,00
Louis Poulsen PH 5 Mini grijs hanglamp
€ 715,00
Louis Poulsen PH 5 Mini rood hanglamp
€ 715,00
Louis Poulsen PH 5 Mini oranje hanglamp
€ 715,00
Louis Poulsen PH 5 Mini blauw hanglamp
€ 715,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Louis Poulsen PH 5 Mini hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Louis Poulsen PH 5 Mini hanglamp

De PH 5 Mini hanglamp is een prachtig stukje verlichtingsdesign dat dezelfde uitmuntendheid en charme biedt als zijn grotere tegenhanger, maar dan in een compacter formaat. Geïnspireerd door het iconische ontwerp van de originele PH 5 hanglamp, is deze mini-versie perfect geschikt voor ruimtes waar beperkte afmetingen een rol spelen, zonder in te leveren op stijl en functionaliteit.

Net als zijn grotere variant is de naam PH 5 Mini afgeleid van de vijf schalen die de lampenkap vormen. Deze schalen zijn op een zorgvuldige manier ontworpen om het licht op een zachte en gelijkmatige wijze te verspreiden, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. Het unieke ontwerp voorkomt bovendien verblinding, waardoor de PH 5 Mini geschikt is voor diverse ruimtes in huis, zoals de keuken, hal of studeerkamer.

Ondanks zijn compacte formaat doet de PH 5 Mini hanglamp geen concessies aan kwaliteit. Vervaardigd van hoogwaardige materialen, met een lampenkap van geperst aluminium en een stralend witte binnenkant, creëert de lamp een prachtig reflecterend effect dat het licht gelijkmatig verspreidt en de ruimte verlicht met een zachte gloed. Bovendien is de lamp verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, waardoor je de perfecte match kunt vinden voor je interieur.

Afmeting en gewicht:

300 x 163 x 300 mm

900 gram

Artikelnummer338588
Louis Poulsen

Louis Poulsen

In de verlichtingswereld kun je niet ontkomen aan de naam Louis Poulsen. Het merk heeft een nauwe samenwerking met wereldwijd beroemde ontwerpers zoals Arne Jacobsen, Poul Henningsen en Verner Panton. Hierdoor heeft het Deense merk zich bewezen als een van de belangrijkste leveranciers van decoratieve en architectonische verlichting.

^