Tom Dixon Beat Tall hanglamp zwart

De Tom Dixon Beat Tall hanglamp is een echte eyecatcher in iedere ruimte!
€ 0,00
Vanaf € 526,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Tom Dixon Beat Tall hanglamp zwart
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15
De Tom Dixon Beat Tall hanglamp is onderdeel van de grote Beat-familie van Tom Dixon. Deze lampenfamilie is geïnspireerd op de sculpturale eenvoud van kookpotten en de traditionele waterkruiken. Deze Beat Tall hanglamp is zwart. Afmetingen: Ø19 x 36 cm
Artikelnummer267817
Tom Dixon

Tom Dixon

Designmerk Tom Dixon is opgericht in 2002. Het Britse authentieke merk ontwerpt en produceert meubels en verlichting. Tom Dixon streeft naar continue innovatie en heeft de missie om de Britse meubelindustrie te doen herleven. Het merk is daarom ook niet voor niet geïnspireerd door het Engelse erfgoed.

^