Kroonluchters | het middelpunt met een luxe uitstraling

Een kroonluchter is vaak het middelpunt van de kamer of juist de rest van de meubels in het licht plaatsen. Een mooie design kroonluchter kan de kamer bij elkaar brengen en geeft de ruimte een bijzondere en luxe uitstraling. Berden Wonen heeft meerdere kroonluchters in de collectie die prachtig zouden staan in jouw woonkamer, werkkamer, eetkamer of hal. Een kroonluchter kan een bijzondere toevoeging aan jouw interieur zijn waarmee je de ruimte een unieke uitstraling geeft. Bij alle modellen heb je meerdere opties wat betreft vorm, afmeting en afwerking. Je kunt de kroonluchter zo ontwerpen dat het aansluit bij jouw wensen en interieur! Je vindt in onze collecte onder andere Brand van Egmond kroonluchters en Flos kroonluchters.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Kroonluchters van Flos

Als je op zoek bent naar een kroonluchter in traditioneel design dan zijn de flos kroonluchters geweldige modellen voor jou! Het zijn elegante kroonluchters die doen en denken aan het traditionele design van een kroonluchter met kaarsen. Maar dan in een modern jasje. Binnen de modellen heb je keuze uit verschillende uitvoeringen van kleur en variatie van aantal lampen. De kroonluchters zijn ingetogen waardoor zij in een veelzijdig interieur geweldig zullen passen.

Brand van Egmond kroonluchters

De kroonluchters van Brand van Egmond zijn stuk voor stuk echte eyecatchers. Het zijn expressieve ontwerpen die een prominente plek in jouw interieur verdienen. Ze voegen karakter, design en sfeer toe aan jouw ruimte. In de collectie kroonluchters van Brand van Egmond zie je verschillende natuurlijke vormen terug, sierlijke ontwerpen en kroonluchters die haast een kunstwerk zijn.

Inspiratie uit de natuur

In verschillende modellen van Brand van Egmond kroonluchters worden natuurlijke elementen gecombineerd met modern design. Zo worden lichtglobes toegepast die geïnspireerd zijn op het natuurverschijnsel dauwdruppels. Ook zijn er in een aantal modellen ook bloemen verwerkt. Bloemen ademen nieuwe leven en geluk, dit wil je toch in je interieur hebben.

Ook het glinsterende water dat door weerkaatsing door licht ontstaat is ook verwerkt in ontwerpen van diverse kroonluchters van Brand van Egmond. Door de glinsterende plaatsjes waaruit de lamp is opgebouwd, wordt het licht mooi weerkaatst. Hierdoor wordt de ruimte voorzien van helder licht!

De kroonluchters van Brand van Egmond staan gewoonweg bekend om hun iconische ontwerpen en hun opvallende constructies. Hierdoor wordt het licht op een verbazingwekkende manier verdeeld en weerkaartst.

Laat je adviseren over onze design kroonluchters

Verlichting uitzoeken is zeer lastig. Design kroonluchters hebben verschillende opties. Met een dimmer, vaste lichtbron. In welke ruimte past de kroonluchter het best? Onder andere deze vragen worden ons regelmatig gesteld. Daarom willen onze interieuradviseurs je graag helpen bij deze lastige keuze. Zij beantwoorden graag al jouw vragen met betrekking tot de verschillende armaturen. Wil je graag inspiratie op doen, wat er allemaal mogelijk is met verlichting, bekijk onze inspiratie pagina!

Design kroonluchter kopen bij Berden Wonen

Een design kroonluchter koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom jouw favoriete kroonluchter bekijken en laat je adviseren naar de mogelijkheden. Zo maak je de juiste keuze voor een design kroonluchter.

Ben je eruit welke kroonluchter bij jouw past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of plaats gemakkelijk jouw order online.

^