Artemide Castore tafellamp

De Artemide Castore is een prachtige bolvormige tafellamp

  • Lamp met een minimalistische vormgeving
  • Schijnt een dimbaar diffuus licht
  • Gemaakt van mondgeblazen glas
  • Verkrijgbaar in 3 formaten

€ 215,00
Vanaf € 215,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Castore tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artemide Castore tafellamp

Designers Michele De Lucchi en Huub Ubbens

De Artemide Castore tafellamp heeft een witte bolvormige kap van mondgeblazen glas. De designlamp is dimbaar en geeft een mooi diffuus licht. De Castore lamp is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Creëer een speels effect door verschillende formaten te combineren. Door het minimalistische design past de Artemide Castore tafellamp in vrijwel ieder interieur.

De Castore is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een tafellamp, vloerlamp en hanglamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Castore lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (lengte x diameter)
Castore 14: 31 x 14 cm
Castore 25: 55 x 25 cm
Castore 35: 66 x 35 cm

Artikelnummer292732
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^