Artemide Dalu tafellamp

De Artemide Dalu is een retro tafellamp met een speelse vormgeving!

  • Lamp met uniek design
  • Vervaardigd uit kunststof
  • Past in vrijwel ieder interieur

€ 110,00
Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Artemide Dalu tafellamp wit
€ 110,00
Artemide Dalu tafellamp zwart
€ 110,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Dalu tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artemide Dalu tafellamp

De Artemide Dalu is een retro tafellamp die ontworpen is door Vico Magistretti in 1960. De lamp kenmerkt zich door zijn strakke, speelse vormgeving. De lamp is gemaakt van kunststof en verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De tafellamp is ideaal voor in de woonkamer of voor op het nachtkastje. Door het minimalistische design past de Dalu tafellamp in vrijwel ieder interieur.

Artemide

Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x breedte)

26 x 18,4 cm

Artikelnummer338446
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

^