Artemide Dioscuri tafellamp

De Artemide Dioscuri is een prachtige bolvormige tafellamp

  • Lamp met een minimalistische vormgeving
  • Schijnt een dimbaar diffuus licht
  • Gemaakt van mondgeblazen glas
  • Verkrijgbaar in 4 formaten

€ 170,00
Vanaf € 170,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Dioscuri tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artemide Dioscuri tafellamp

Designer Michele De Lucchi

De Artemide Dioscuri tafellamp is een prachtige witte bol van mondgeblazen glazen bol. De designlamp is dimbaar en geeft een mooi diffuus licht. De Dioscuri is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen. Creëer een speels effect door verschillende formaten te combineren. Door het minimalistische design past de Artemide Dioscuri tafellamp in vrijwel ieder interieur.

De Dioscure is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een tafellamp en wandlamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Dioscure lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter)
Dioscuri 14: 13,6 x 14 cm
Dioscuri 25: 23 x 25 cm
Dioscuri 35: 34 x 35 cm
Dioscuri 42: 42 x 42 cm

Artikelnummer292738
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

^