Artemide Empatia tafellamp

De Artemide Empatia tafellamp valt op door zijn bijzondere design

  • Lamp met een minimalistische vormgeving
  • Voorzien van een innovatieve LED-staaf
  • Bepaal zelf de lichtsterkte met de dimmer
  • Gemaakt van glas en aluminium en verkrijgbaar in 3 formaten

€ 740,00
Vanaf € 740,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Empatia tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designers Carlotta de Bevilacqua en Paola di Arianello

De Artemide Empatia tafellamp is een echte blikvanger! De ronde lamp is vervaardigd uit geblazen Muranoglas en verspreidt een mooi, helder licht. De lichtbron is een innovatieve LED-staaf die gebaseerd is op een klassieke kaars. De tafellamp is standaard voorzien van een dimmer waardoor u de lichtsterkte naar eigen voorkeur kunt instellen. De Artemide Empatia tafellamp is een echt kunstwerk voor op een dressoir of sidetable. Combineer meerdere lampen voor een speels effect.

De lamp Empatia zelf samenstellen

De tafellamp is vervaardigd uit glas en aluminium en verkrijgbaar in drie formaten. De Empatia is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een tafellamp, vloerlamp, wandlamp, plafondlamp en hanglamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Empatia lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (diameter x hoogte)
Empatia 16: 16 x 19 cm
Empatia 26: 26 x 28,9 cm
Empatia 36: 36 x 38,2 cm

Artikelnummer292910
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

Carlotta de Bevilacqua & Paola di Arianello

Carlotta de Bevilacqua & Paola di Arianello

Carlotta de Bevilacqua & Paola di Arianello werken sinds 2008 samen aan diverse projecten op het gebied van lichtontwerp. De ontwerpen die zij ontwierpen zijn geïnspireerd door onder andere de volgende waardes; eenvoud, kwaliteit en functionaliteit. In 2015 liep de samenwerking tussen de dames tot een einde.

^