Artemide Nessino tafellamp

De Artemide Nessino is een moderne tafellamp met een paddenstoel vorm

  • De herziene versie van de Nesso lamp
  • Verspreidt een warm, sfeervol licht
  • Vervaardigd uit kunststof
  • Verkrijgbaar in de kleuren wit en oranje

€ 200,00
Vanaf € 200,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Nessino tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artemide Nessino tafellamp

Designers Giancarlo Mattioli en Gruppo Architetti Urbanisti Citta Nuova

De artemide Nessino is de herziene versie van de beroemde Nesso lamp. De lamp kenmerkt zich door de paddenstoel vorm. De Nessino is vervaardigd uit kunststof en verspreidt een sfeervol en warm licht. De tafellamp past door het tijdloze design perfect in het interieur van deze tijd. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren wit en oranje. In het assortiment vindt u ook een grotere variant, genaamd de Nesso.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter)
22,3 x 32 cm

Artikelnummer293152
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

Città Nuova

Città Nuova

Città Nuova was een groep jonge Italiaanse professionals die zich bezighielden met architectuur- en stedenbouwkundig ontwerp. Ze waren gevestigd in Bologna, Italië. De groep bestond uit zes ambitieuze professionals die in de vroege jaren zestig op initiatief van Fiancarlo Mattioli bij elkaar waren gekomen.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^