Artemide Yanzi tafellamp

De Artemide Yanzi tafellamp is verfijnde lamp met elegant design.

  • Opvallend design
  • Verschillende materialen en structuren
  • Contrasterende elementen

€ 465,00
Artemide Yanzi tafellamp is te bestellen in veelvoud van 1

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Yanzi tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Artemide Yanzi taffellamp is een lamp ontworpen door Neri & Hu en is een design voortkomend uit een mix van traditie en innovatie. Het ontwerp is gebaseerd op evenwichtige tak of zitstok met daarop een iconische zwaluw. Een unieke match tussen verschillende verfijnde materialen, ideaal voor het creëren van lichtgewicht composities.

Artikelnummer298216
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

^