Brokis Muffin tafellamp

Het ontwerp van de Muffin tafellamp zet vakmanschap en pure materialen centraal!

  • Designverlichting van Brokis
  • Gemaakt van handgeblazen glas en massief hout
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren

€ 895,00
Vanaf € 895,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Muffin tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Lucie Koldova & Dan Yeffet

Muffin heeft een bijzonder ontwerp dat bestaat uit een bijzonder contrast tussen twee soorten materialen. De lamp bestaat uit een houten voet met een handgeblazen, glazen lampenkap. Het vakmanschap en de kwaliteit staan centraal in dit ontwerp. De Brokis Muffin tafellamp is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Het glas is uitvoerbaar in diverse kleuren en het hout kan uitgewerkt worden in eikenhout of notenhout.

Artikelnummer328053
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

Dan Yeffet & Lucie Koldova

Dan Yeffet & Lucie Koldova

Dan Yeffet & Lucie Koldova zijn een design duo dat samen verschillende verlichtingsmodellen hebben ontworpen voor het designmerk Brokis.

^