Cassina AS1C tafellamp

De AS1C tafellamp is ontworpen met gevoel voor elegantie.

  • Het ontwerp is eenvoudig en strak
  • De lamp heeft een verstelbare kap, hierdoor is het licht mooi door de ruimte verspreiden
  • Verkrijgbaar in chrome en zwart

€ 913,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina AS1C tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina AS1C tafellamp

De Cassina AS1C tafellamp is een verfijnd en tijdloos stuk verlichtingsdesign dat de perfecte combinatie biedt van functionaliteit, esthetiek en vakmanschap. Ontworpen door Franco Albini, belichaamt deze lamp haar kenmerkende stijl en gevoel voor elegantie.

De AS1C tafellamp straalt een ingetogen, minimalistische charme uit. Het ontwerp is eenvoudig en strak, met een slanke metalen basis en een verstelbare kap. De lamp is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder gepolijst aluminium en staal, die zorgen voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Wat de AS1C tafellamp echt uniek maakt, is de functionaliteit ervan. Dankzij de verstelbare kap kan het licht naar wens worden gericht, waardoor het perfect is voor zowel directe verlichting tijdens het lezen of werken, als voor sfeerverlichting in een ruimte. De lamp kan eenvoudig worden aangepast om het gewenste lichtniveau en de gewenste sfeer te creëren.

Naast het functionele aspect is de Cassina AS1C tafellamp een echt kunstwerk. Het strakke ontwerp en de hoogwaardige afwerking getuigen van vakmanschap en oog voor detail. Het is een lamp die opvalt in elke ruimte en een vleugje verfijning en stijl toevoegt aan het interieur.

Artikelnummer338182
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^