DaqiConcept Bird lamp

De DaqiConcept Bird is een stijlvolle tafellamp!

  • Prachtig ontwerp van Daqiconcept
  • Porseleinen vogel op een walnoothouten voet met metalen details
  • De verlichting is dimbaar

€ 159,00
Kies je uitvoering arrow
DaqiConcept Bird lamp onyx black
€ 159,00
DaqiConcept Bird lamp almond beige
€ 159,00
DaqiConcept Bird lamp olive green
€ 159,00
DaqiConcept Bird lamp burnt brick
€ 159,00
DaqiConcept Bird lamp ivory white
€ 159,00
DaqiConcept Bird lamp indigo blue
€ 159,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de DaqiConcept Bird lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
DaqiConcept Bird lamp

De Bird is een decoratieve lamp van DaqiConcept. De bekende vogel van het merk is de hoofdzaak van dit ontwerp. Het organische ontwerp en de gebogen vorm voegen aan de elegante sfeer die de Bird uitstraalt. Het materiaalgebruik van porselein en walnotenhout met metalen afwerkingen zijn de finishing touch voor deze stijlvolle tafellamp.Schakel de lamp aan of uit door de houten voet aan te raken. Het licht kan stapsgewijs gedimd worden, maar het is mogelijk om met een long-press de lamp te dimmen. Hierdoor is de Bird ook geschikt als sfeerverlichting op een bureau, maar ook als nachtlampje.

Deze prachtige lamp is verkrijgbaar in Onyx Black, Almond Beige, Olive green, Burnt Brick en Ivory White en Indigo Blue.

Afmeting en gewicht:

105 x 105 x 190 mm

390 gram

Artikelnummer334930
DaqiConcept

DaqiConcept

DaqiConcept is een jong design merk dat is opgericht in 2015. Met hun verfrissende producten hebben ze al verschillende awards in de wacht gesleept. Ze combineren traditioneel ambacht op een bijzondere manier met de moderne technologieën. Dit resulteert in bijzondere producten, zoals de JinGoo speaker of de Chirp wekker.

^