Flos Aoy tafellamp

De Flos Aoy is een stijlvolle, cilindervormige tafellamp van glas

  • Moderne tafellamp
  • Sfeervolle verlichting
  • Vervaardigd uit glas
  • Een echte eyecatcher!
  • Exclusief lichtbron

€ 2.900,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flos Aoy tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Achille Castiglioni, 1975

De Flos Aoy is een elegante, cilindervormige tafellamp. De lamp is ontworpen door Achille Castiglioni in 1975. De Aoy bestaat uit een transparant glazen body met daarin een witte diffuser. De Aoy lijkt, wanneer de lamp is uitgeschakeld, een eenvoudige lamp, maar ingeschakeld ziet de Aoy er zeer bijzonder uit door het unieke design. De tafellamp geeft een mooi zacht en diffuus licht. De Aoy is eenvoudig te bedienen door middel van een aan/-uit-schakelaar op het snoer. Inclusief 1x E27 lichtbron.

Afmetingen (diameter x hoogte)
30 x 60 cm

Artikelnummer289513
Flos

Flos

Flos werd opgericht in 1960 als de eerste "moderne" onderneming in de verlichtingssector. In de eerste jaren begon het merk een collectie lampen die inmiddels tot dé klassiekers behoren in Italiaans industrieel design. Het begin van Flos, kwam tot bloei vanuit het idee om objecten te maken die de manier van leven zouden veranderen.

Achille & Pier Giacomo Castiglioni

Achille & Pier Giacomo Castiglioni

Achille & Pier Giacomo Castiglioni, de oudste en jongste van de drie Castiglioni broers, beide geboren in Milaan, zijn in de jaren 40 zeer succesvol geworden met hun design lampen voor merken als Flos en Artemide. De ontwerpen van de 'Castiglioni brothers' worden vaak omschreven als radicaal en humoristisch.

^