Flos Biagio tafellamp

De Flos Biagio is een moderne tafellamp gemaakt van marmer

  • Bijzonder ontwerp
  • Directe verlichting
  • Vervaardigd uit Botticiono marmer
  • Een echte eyecatcher!
  • Exclusief lichtbron

€ 6.200,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flos Biagio tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Tobia Scarpa, 1968

De Flos Biagio is een uiterst bijzondere tafellamp die gemaakt is uit Botticiono marmer. De lamp geeft een prachtig direct licht. De Biagio is ontworpen door Tobia Scarpa in 1968. Voor dit ontwerp is het marmer op een speciale wijze uitgehold. Hierdoor is elke Biagio lamp uniek! Bijzonder aan deze lamp is dat het licht door het marmer heen schijnt, waardoor alle natuurlijke lijnen van het marmer goed belicht worden. Hierdoor kijkt u als het ware door de kern van het marmer heen. De Biagio tafellamp is een echte eyecatcher binnen iedere woonkamer, maar is ook zeer geschikt als opvallende lamp in een zakelijke omgeving.

Afmetingen en gewicht
Diameter: 13 cm
Breedte x hoogte: 38,5 x 34,5 cm
Gewicht: 7,5 kg

Artikelnummer289529
Flos

Flos

Flos werd opgericht in 1960 als de eerste "moderne" onderneming in de verlichtingssector. In de eerste jaren begon het merk een collectie lampen die inmiddels tot dé klassiekers behoren in Italiaans industrieel design. Het begin van Flos, kwam tot bloei vanuit het idee om objecten te maken die de manier van leven zouden veranderen.

^