Flos Bon Jour tafellamp

De Flos Bon Jour is een stijlvolle tafellamp die geheel naar uw eigen stijl is aan te passen

  • Strak design
  • Slanke trompetvoet
  • Bepaal zelf de lichtintensiteit met de dimmer
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

€ 530,00
Vanaf € 530,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flos Bon Jour tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Philippe Starck, 2015

De Flos Bon Jour is een elegante en subtiele tafellamp. De lamp is ontworpen in 2015 door Philippe Starck en dat kunt u zien! De welbekende trompetvoet, die terugkomt in diverse ontwerpen van Starck, is ook bij de Bon Jour een kenmerkend onderdeel. Met de dimmer op het snoer kiest u zelf de lichtintensiteit. De lamp is geheel aan te passen naar uw persoonlijke stijl. De Bon Jour is beschikbaar in diverse vormen en kleuren.

De lamp Bon Jour zelf samenstellen

De lampvoet is verkrijgbaar in de kleuren wit, koper, chroom glanzend en chroom mat. Voor de kapjes heeft u de keuze uit transparant, geel, oranje, fumé, of één van geplisseerde stof. Daarnaast is er ook een snoerloze Bon Jour lamp beschikbaar, deze is heroplaadbaar. Met een volle accu kan deze wel 6 uur branden. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om de Bon Jour tafellamp helemaal op uw interieur aan te passen.

Afmetingen (hoogte x diameter x diameter voet)
Bon Jour: 41 x 28,3 x 21,2 cm
Bon Jour unplugged: 27 x 10,3 x 9,1 cm

Artikelnummer289548
Flos

Flos

Flos werd opgericht in 1960 als de eerste "moderne" onderneming in de verlichtingssector. In de eerste jaren begon het merk een collectie lampen die inmiddels tot dé klassiekers behoren in Italiaans industrieel design. Het begin van Flos, kwam tot bloei vanuit het idee om objecten te maken die de manier van leven zouden veranderen.

^