Flos IC Lights T1 tafellamp

De prachtige IC T1 tafellamp!

  • Bijzonder design van Flos
  • Dimbare verlichting
  • Exclusief lichtbron
  • Verkrijgbaar in twee varianten en vier kleuren

€ 530,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flos IC Lights T1 tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Een tafellamp die diffuus licht geeft. De IC Lights T1 heeft een prachtige bol van geblazen glas. Het frame van messing of staal draagt deze glazen bol op een speciale manier, waardoor de bol lijkt te zweven. De IC Lights T1 is verkrijgbaar in twee varianten, met de bol hoog of laag op de draagarm. Het frame is verkrijgbaar in chroom, messing, zwart en bordeaux rood.

Artikelnummer326901
Flos

Flos

Flos werd opgericht in 1960 als de eerste "moderne" onderneming in de verlichtingssector. In de eerste jaren begon het merk een collectie lampen die inmiddels tot dé klassiekers behoren in Italiaans industrieel design. Het begin van Flos, kwam tot bloei vanuit het idee om objecten te maken die de manier van leven zouden veranderen.

^