Fritz Hansen Cross-Plex tafellamp

Klassiek en tijdloos design; dit is de Fritz Hansen Cross-Plex tafellamp!

  • Lamp met een minimalistische vormgeving
  • Oorspronkelijk ontworpen in 1961
  • Een blikvanger in iedere interieurstijl
  • Verkrijgbaar in twee formaten

€ 460,00
Vanaf € 460,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Fritz Hansen Cross-Plex tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Fritz Hansen Cross-Plex tafellamp is oorspronkelijk ontworpen door Bodil Kjaer in 1961 en recent opnieuw uitgebracht. De lamp heeft een klassiek en tijdloos design en is hierdoor een perfecte aanvulling in de hedendaagse interieurstijlen. De tafellamp kenmerkt zich door vakmanschap en dat ziet u terug in de kwaliteit. De tafellamp is voorzien van strakke, rechte lijnen en heeft een unieke vormgeving. Verkrijgbaar in twee formaten. Combineer de lampen voor een speels effect.

Artikelnummer298777
Fritz Hansen

Fritz Hansen

Fritz Hansen is een design merk uit Denemarken en heeft een ontwerpfilosofie dat alle producten die zij ontwerpen een doel moeten hebben. Fritz Hansen gelooft in eenvoud en minimalisme en werkt samen met individuele architecten en designers. Hedendaags en mooi design mag volgens Fritz Hansen de kwaliteit nooit in de weg staan.

Bodil Kjær

Bodil Kjær

Bodil Kjær is een Deense architect, meubelontwepster, professor en onderzoeker die diverse meubelstukken heeft ontworpen. Oftewel architectonische elementen, zoals ze ze liever noemt. Ze ontwierp functionele en economische oplossingen. Tegenwoordig staat ze bekend om de serie kantoormeubelen die ze in de jaren zestig heeft ontworpen.

^