HAY Turn On tafellamp

De Turn On tafellamp heeft een vrolijke vormgeving!

  • Deens design van HAY
  • Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren
  • Tafellampje van klein formaat

€ 195,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de HAY Turn On tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Een design waar aluminium en opaal glas samenkomen. De basis van de HAY Turn On lamp is een gefacetteerde cilinder die ook werkt als lichtschakelaar. Door de basis met de klok mee te draaien, gaat het licht aan. Op deze manier kan het licht ook gedimt worden. Boven op de cilinder is een bolvormige glazen diffuser te vinden. In de bol bevindt zich een LED-lichtbron.

Turn On is verkrijgbaar in zwart, aluminium, oranje en groen. De lamp wordt exclusief lichtbron geleverd.

Afmetingen: Ø10 x 19,5 cm

Artikelnummer332217
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

^