Martinelli Luce Elica tafellamp

De Martinelli Luce Elica werkt als een propeller!

  • Door middel van voortbeweging dimt de lamp of geeft de lamp meer licht
  • Uniek design
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar

€ 726,00
Vanaf € 726,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Martinelli Luce Elica tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Martinelli Luce Elica tafellamp

De Elica lamp werkt niet met schakelaars, maar werkt door middel van voortbeweging. Door de voortbeweging gaat de lamp aan en uit. Het design is gebaseerd op een propeller en dient als schakelaar door middel van voortbeweging.

Afmetingen: L 60 x H 38 cm

Artikelnummer331880
Martinelli Luce

Martinelli Luce

Het Italiaanse bedrijf Martinelli Luce is opgericht in 1950. In de beginjaren ontwierp het merk vooral verlichting voor commerciële en publieke ruimtes. Later verschoof dit naar de prive sfeer. Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie en staan er nog altijd twee pijlers centraal: orginaliteit en kenmerkende designs.

Brian Sironi

Brian Sironi

Ontwerper Brian Sironi werd geboren in Seregno, Italië in 1977. Zijn werk richt op de verbinding tussen het object en mens, terwijl hij streeft naar de meest pure vorm van het object. Brian zijn doel is het dagelijks leven makkelijker te maken, door iets kleins en onverwachts toe te voegen aan ieder object.

^