Martinelli Luce Medium Pipistrello lamp

De klassieker onder de lampen van Martinelli Luce: de Medium Pipistrello!

  • Een prachtige tafellamp
  • Verstelbaar in hoogte door de telescopische voet
  • LED-lichtbron geïntegreerd en dimbaar

Nu voordelig geprijsd! De Pipistrello uit voorraad leverbaar in donkerbruin of wit voor een voordelige actieprijs. Informeer naar de actuele voorraad.

€ 1.095,00 € 1.525,00
Kies je uitvoering arrow
Martinelli Luce Medium Pipistrello tafellamp donkerbruin
€ 1.525,00 € 1.095,00
Martinelli Luce Medium Pipistrello tafellamp wit
€ 1.525,00 € 1.095,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Martinelli Luce Medium Pipistrello lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

De Pipistrello lamp is dé bestseller uit de collectie van Martinelli Luce. Onmisbaar in ieder interieur.

Het design van de Pipistrello lamp

Deze klassieker, ontworpen door Gae Aulenti, heeft door de jaren heen flink wat varianten gekend. Toch gaat er niets boven het origineel. Het telescopische systeem, dat de lamp in hoogte doet verstellen, kenmerkt de Pipistrello lamp. De Martinelli Luce Medium Pipistrello lamp is verkrijgbaar in donkerbruin, wit, agave groen, messing satijn en titanium.

Nu direct uit voorraad leverbaar en voordelig geprijsd in donkerbruin en wit, voor een scherpe offerte voor deze of andere kleuren kun je vrijblijvend contact opnemen!

Artikelnummer338424
Martinelli Luce

Martinelli Luce

Het Italiaanse bedrijf Martinelli Luce is opgericht in 1950. In de beginjaren ontwierp het merk vooral verlichting voor commerciële en publieke ruimtes. Later verschoof dit naar de prive sfeer. Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie en staan er nog altijd twee pijlers centraal: orginaliteit en kenmerkende designs.

^