Vitra Lampe de Bureau lamp

De Vitra Lampe de Bureau is een compacte tafellamp

  • Ontworpen door Jean Prouvé
  • Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren
  • Gemaakt van plaatstaal
  • Inclusief lichtbron

€ 289,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Lampe de Bureau lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Lampe de Bureau lamp

De Vitra Lampe de Bureau werd ontworpen door Jean Prouvé voor de inrichting van studentenwoningen. Hij ontwikkelde voor 70 kamers een set meubelen, waaronder deze lamp. Bijna alles was gemaakt van plaatstaal, waaronder deze compacte tafellamp.

Door de kromming in de lamp wordt het licht naar beneden weerkaatst. Tegenwoordig is de lamp ook voorzien van een LED lichtbron, hierdoor is de lamp energiezuinig. De lamp is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk: mint, zwart en japanese red.

Afmetingen (BxHxD) :

24 x 22.5 x 14.5 CM

Artikelnummer323720
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^