Vloerlampen | een ware aanwinst voor je interieur

Voor iedere woonstijl vind je een design vloerlamp in de collectie van Berden Wonen. Of je voorkeur nu uitgaat naar een vloerlamp industrieel, modern of landelijk. Je vindt het allemaal in onze collectie. Verschillende design merken zijn vertegenwoordigd. Zo zijn de bekende merken als Artemide vloerlampen, foscarini vloerlampen en Louis Poulsen vloerlampen vertegenwoordigd. Maar de vloerlampen van Martinelli Luce, Brokis en Flos zijn natuurlijk ook niet te missen.

Producten 1-20 van 73

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 73

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom kies ik voor een design vloerlamp?

Een vloerlamp is simpelweg een aanwinst voor je interieur, vooral wanneer je kiest voor een lamp met dimfunctie. De lamp is ideaal wanneer je het wilt laten dienen als functioneel licht bij het lezen of het invullen van een puzzel. Vaak kun je het licht richten waardoor je nog meer profijt hebt bij jouw activiteit. Daarbij zijn vloerlampen tijdloos en gaan daarom nog langer mee in jouw interieur. Enkele vloerlampen mochten zich schalen bij de ware klassieker. Het zijn eigenlijk kunstobjecten op zich, met de functie dat zij fantastisch licht geven. Doordat zij er als kunstobject uitzien, wordt het een waar pronkstuk in je interieur en is het ook nog eens decoratief.

Hoe kies ik de juiste design vloerlamp voor mij?

Voor jezelf moet je eerst uitmaken welke woonstijl, dus welke stijl vloerlamp bij jouw past. Zo kun je kiezen voor modern, landelijk, industrieel, Scandinavisch of misschien wel retro. Daarbij kies je eigenlijk ook een kleur. Ga jij voor zilver, chroom of misschien wel een vloerlamp in het zwart.

Vervolgens komen de specifieke en praktische zaken van de lamp. Ga voor jezelf na welke afmeting je lamp mag hebben, waar wil je deze precies plaatsen. Ook is het zeer prettig om te weten welke fitting de lamp heeft en wat voor lichtbron het is. Heb je ook nagedacht of het feit dat je lamp wilt dimmen? Wanneer je dit voor jezelf op een rijtje hebt staan, kun je goed de juiste design vloerlamp kiezen. Zo voorkom je ook dat je voor verrassingen komt te staan.

Laat je adviseren over onze design vloerlampen

Verlichting uitzoeken is zeer lastig. Design vloerlampen hebben verschillende opties. Met een dimmer of een vaste lichtbron. Het is ook goed om voor jezelf duidelijk te hebben waarvoor je de design vloerlamp wilt gaan gebruiken. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij deze lastige keuze. Zij beantwoorden graag al jouw vragen met betrekking tot de verschillende armaturen. Wil je graag inspiratie op doen, wat er allemaal mogelijk is met verlichting, bekijk onze inspiratie pagina!

Design vloerlamp kopen bij Berden Wonen

Een design vloerlamp koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom jouw favoriete vloerlamp bekijken en laat je adviseren naar de mogelijkheden. Zo maak je de juiste keuze voor een design vloerlamp.

Ben je eruit welke vloerlamp bij jouw past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of plaats gemakkelijk jouw order online.

^