Artemide Metacolor vloerlamp

De Artemide Metacolor vloerlamp kenmerkt zich door een minimalistisch design

  • Hoge, slanke vloerlamp
  • Een hoogte van meer dan 2 meter
  • Creëert een zacht en sfeervol licht
  • Bepaal zelf de lichtkleur en lichtsterkte

€ 3.105,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Metacolor vloerlamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Ernesto Gismondi

De Artemide Metacolor is een hoge, slanke vloerlamp met een cilindervorm. De lamp heeft een indrukwekkende hoogte van meer dan 2 meter en is hierdoor een echte blikvanger. De moderne vloerlamp creëert een breed scala aan gekleurde sferen. U kunt door middel van de bijgeleverde afstandsbediening de gewenste kleur kiezen en de lichtintensiteit aanpassen. De Artemide Metacolor vloerlamp past door zijn minimalistische vormgeving in vrijwel ieder interieur.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter boven x diameter onder)
205 x 15 x 34 cm

Artikelnummer294060
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

^