Artemide Tolomeo lamp

De Artemide Tolomeo lamp is verkrijgbaar in vele varianten!

  • Door de vele mogelijkheden bestaat er voor elk ruimte een passende lamp
  • Verkrijgbaar als hang-, vloer-, tafel- en wandlamp
  • Geheel naar wens samen te stellen

€ 400,00
Vanaf € 400,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Tolomeo lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artemide Tolomeo lamp

Designers Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina

Deze iconische lamp is zo veelzijdig dat deze past in vrijwel elk interieur. De Artemide Tolomeo lamp is verkrijgbaar in een scala aan varianten, zodat er voor welke ruimte dan ook in uw woning een geschikte Tolomeo bestaat!

De Tolomeo lampen familie van Artemide

De Artemide Tolomeo is een prachtige lamp die inmiddels is uitgegroeid tot een waar designicoon. De Tolomeo is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een tafel-, vloer-, hang- en wandlamp. Elke variant heeft weer verschillende uitvoeringen. Onderdelen zijn te combineren, zo kunt de Tolomeo geheel naar wens samenstellen. De lampen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Aluminium, zwart, gepoedercoat, met of zonder dimmer, led of halogeen. En dan kunt u ook nog eens kiezen uit verschillende kappen en afmetingen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

We hebben de Artemide Tolomeo in verschillende varianten uit voorraad leverbaar.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden of een mooie offerte voor de door u gewenste lamp!

Artikelnummer285034
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

^