Brokis Macaron lamp

De Macaron lamp heeft een bijzonder design

  • Prachtige designlamp van kristal en glas
  • Geïnspireerd op het gelijknamige Franse koekje
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten

€ 2.951,00
Vanaf € 2.951,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Macaron lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Brokis Macaron lamp

Design: Lucie Koldova

Macaron bestaat uit een serie lampen die het ontwerp weghebben van de gelijknamige Franse koekjes. Het middelpunt van deze lamp is het kristal die in een mooi contrast staat met het geblazen glas. De lichtbron is te vinden aan de onderkant van de lamp. Het licht wordt op een prachtige manier verspreid door het kristal.

Macaron is verkrijgbaar in helder, grijs, amber, lichtroze en donkerroze met een glanzende, transparante afwerking.

Artikelnummer328046
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

^