Fritz Hansen Kaiser idell lamp

De Kaiser idell lampen van Fritz Hansen geven uw interieur net dat beetje extra!

€ 279,00
Vanaf € 279,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Fritz Hansen Kaiser idell lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Christian Dell

De Kaiser idell lamp van Fritz Hansen is een prachtige serie lampen die Christian Dell in 1936 ontwierp voor lampenfabriek Gebr. Kaiser & Co in Neheim Hüsten. Dell was oorspronkelijk zilversmid en werkte voor het Bauahus in Weimar. Dit is dan ook terug te zien in de productie van de Kaiser idell lampen. De verchroomde elementen zijn met de hand gepolijst en met zilver gesoldeerd. Dit resulteert in een prachtige en indrukwekkende lamp!

De Kaiser idell lamp is verkrijgbaar als vloerlamp, (verstelbare) tafellamp, hanglamp en wandlamp. U kunt de lampen voorzien van verschillende kleuren, waarmee u ze op de rest van uw interieur kunt afstemmen!

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer282334
Fritz Hansen

Fritz Hansen

Fritz Hansen is een design merk uit Denemarken en heeft een ontwerpfilosofie dat alle producten die zij ontwerpen een doel moeten hebben. Fritz Hansen gelooft in eenvoud en minimalisme en werkt samen met individuele architecten en designers. Hedendaags en mooi design mag volgens Fritz Hansen de kwaliteit nooit in de weg staan.

Christian Dell

Christian Dell

Christian was een Duitse ontwerper. Aanvankelijk is hij afgestudeerd als zilversmid. In 1926 heeft hij zijn eerste ontwerpen gemaakt, als vroege industrieel ontwerper en pionier op het gebied van kunststofontwerp. Deze lampontwerpen zijn zo tijdloos dat je ze tegenwoordig nog steeds ziet in interieurs.

^