Occhio Sento lettura vloerlamp

De Occhio Sento lettura vloerlamp is een nieuwe beleving binnen je woonruimte!

  • De helderheid is aanpasbaat door middel van handgebaren
  • De boven en beneden zijden zijn individueel aanpasbaar
  • Bedien de lamp met de Occhio bluetooth app

€ 0,00
Vanaf € 1.767,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Occhio Sento lettura vloerlamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Occhio Sento lettura geeft een andere beleving binnen je woonruimte. De boven en beneden zeide zijn individueel af te stemmen. Zonder de lamp aan te raken kun je de helderheid bepalen, of beide zijden individueel in en uitschakelen door handgebaren te gebruiken. De lamp is ook op afstand te bedienen met de Occhio app die gebruik maakt van bluetooth om de lamp of een groep lampen aan te sturen.

Afmeting

Ø 60 X 12,3 cm

Kabellengte 180 cm

Artikelnummer332546
Occhio

Occhio

Het Duitse verlichtingsmerk Occhio is opgericht in 1999. Het merk is specialist in het leveren van unieke lampen. Vernieuwend en holistisch zijn de kernwaarden waar Occhio voor staat. De lampen zijn tot in detail uitgedacht, waarbij ieder detail een eigen functie heeft. De moderne techniek en vormgeving maken de collectie uniek.

^