Occhio Sento terra vloerlamp

Pas de verlichting in de woonruimte aan naar de gewenste situatie met de Occhio Sento terra vloerlamp!

 • leverbaar in verschillende kleuren
 • Op afstand bedienen via bluetooth met gebruik van een app
 • € 0,00
  Op aanvraag

  Ontvang een mooi aanbod
  Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

  Offerte aanvragen
  Vraag je offerte aan voor de Occhio Sento terra vloerlamp
  Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

  Vernieuwde website | 15% korting!

  Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

  Klik hier voor de actievoorwaarden

  SHOP15

  De Occhio Sento terra vloerlamp werpt zijn licht in verschillende verstelbare richtingen. Beide lampen zijn namelijk individueel te bedienen en te verstellen zo kun je het licht aanpassen naar de gewenste situatie. Ben je opzoek naar gebruiksgemak dan is het mogelijk om de air module met bluetooth erbij te nemen zo kun je op afstand via een app de lamp bedienen! Voor de productie van de lamp is aluminium, staal en kunststof gebruikt.

  Afmetingen

  Ø 12,3 cm X H 180 cm

  Artikelnummer332568
  Occhio

  Occhio

  Het Duitse verlichtingsmerk Occhio is opgericht in 1999. Het merk is specialist in het leveren van unieke lampen. Vernieuwend en holistisch zijn de kernwaarden waar Occhio voor staat. De lampen zijn tot in detail uitgedacht, waarbij ieder detail een eigen functie heeft. De moderne techniek en vormgeving maken de collectie uniek.

  ^