Pode Pom lamp

De Pom is een fraaie en industriële vloerlamp welke een flexibel karakter heeft. Evenals het licht van de lamp, hierdoor kan dit verplaatst worden naar de gewenste plek.

  • Verdraaibare kap van de lamp
  • Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.
  • Kan aan- en uitgezet worden middels de voetschakelaar.

€ 0,00
Vanaf € 525,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pode Pom lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Pom van Pode is een vloerlamp die gekenmerkt wordt door zijn minimalistische vormgeving en flexibele karakter. De ronde kap is draaibaar en te verdraaien zodat het licht altijd op de gewenste plek in die ruimte schijnt.De vloerlamp Pom is te verkrijgen in de kleureuren Biscotti en Charcoal. De lamp kan aan- en uitgezet worden middels de voetschakelaar, deze is bevestigd aan het snoer. Pom wordt geleverd exclusief lichtbron.

Afmeting (breedte x hoogte)27 x 125 cm

Artikelnummer324831
Pode

Pode

Meubelfabrikant Pode bied een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners. Door hun vakmanschap en de jarenlange ervaring bij Leolux, het moederschip met al 85 jaar ervaring, kunnen ze een collectie neerzetten die comfort én kwaliteit bied.

^