Artemide Teti lamp

De tijdloze Teti lamp van Artemide!

  • Plafondlamp en wandlamp
  • Vier kleuren mogelijk
  • Perfect voor ieder interieur

€ 70,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Teti lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artemide Teti lamp

De Teti is een bijzondere lamp van Artemide. Deze verlichting kan namelijk als wandlamp of plafondlamp dienen. Teti zorgt voor een heldere verlichting in alle richtingen. Het ontwerp is typisch jaren '70, maar past zeer zeker in hedendaagse interieurs. De lamp is verkrijgbaar in transparant, wit, oranje en antraciet grijs. De E27 lichtbron is niet inbegrepen.

Artikelnummer326902
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

^