Elektrische boxsprings | Verstelbaar comfort

Wil je genieten van het ultieme slaapcomfort? Kies dan voor een elektrisch verstelbaar boxspring. Op deze bedden kun je genieten van een ondersteunend bed en je kunt gemakkelijk het bed verstellen om rechtop te zitten om een boek te lezen of televisie te kijken. Bij Berden Slapen hebben we verschillende verstelbare boxsprings in ons assortiment van topmerken zoals Auping en Avek.

Producten 1-20 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektrisch verstelbare boxspring

Als je na een lange dag eindelijk op bed mag liggen, wil je vaak nog even tot rust komen met jouw favoriete TV-programma of een boek. Op een gewoon bed is het moeilijk om een comfortabele houding aan te nemen en moet je vaak al rechtop gaan zitten. Dankzij een elektrisch bed kun je voor het slapen gaan nog even heerlijk tot rust komen. Alle tweepersoons boxsprings zijn voorzien van twee losse matrassen, waardoor jij en je partner ieder voor zich de boxspring kan verstellen.

Wat is een elektrische boxspring?

Een verstelbare boxspring is een bed dat bestaat uit meerdere lagen. Vaak zijn dit drie lagen: een verstelbare bedbodem, een matras en een topper. De lagen zorgen voor een luxe comfort en bieden jouw lichaam de beste ondersteuning. Met een elektrisch verstelbaar bed kun je het comfort met een druk op de knop verhogen, wanneer je bijvoorbeeld een lekker boek wilt lezen of even TV wilt kijken.

Stel een verstelbare boxspring naar wens samen

Het is mogelijk om een boxspring naar eigen wens samen te stellen. In ons assortiment kun je verschillende boxsprings van topmerken vinden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Onze merken geven ook verschillende comfortopties, zodat er altijd wel een verstelbare boxspring is die aansluit bij jouw wensen. Wij begrijpen dat het moeilijk is om jouw ideale boxspring samen te stellen, daarom staan onze slaapexperts voor jou klaar om je te helpen bij het maken van keuzes. Breng een bezoek aan een van onze slaapafdelingen in Heerlen en Sittard en laat je adviseren.

All in House Service

Wanneer je de ideale boxspring hebt gevonden, wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Daarom raden wij jou de All in House Service aan. Dankzij deze service krijg je 7 jaar garantie op constructieve service en vlekken op het hoofdbord, voetbord en ombouw van jouw boxspring. Maak kennis met de voorwaarden of informeer bij een van onze slaapexperts.

Koop jouw elektrische boxspring bij Berden Slapen

Onze slaapspecialisten staan in onze Berden Slapen winkels klaar om jou te helpen en te voorzien van advies. Ze vertellen jou graag meer over alle mogelijkheden en geven jou het juiste advies om de boxspring te kiezen die bij jouw slaapwensen aansluit. Het is ook altijd mogelijk om online een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een boxspring. Bezoek ook eens een van onze winkels en laat je inspireren.
^